Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.6g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.8g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g83kcal1.2g10.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko9g42kcal0.6g5.1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g2.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g458kcal6.6g56g23.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740