Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Punajuuri 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal2.4g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko9g17kcal1.2g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g181kcal12.9g3.2g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853