Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.4g8.5kcal0.3g0.1g0.8g0g
Kookoshiutale 0.5g3.1kcal0g0g0.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g60kcal1g1.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko10g30kcal0.5g0.6g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g314kcal5.3g6.3g28.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904