Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.5kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Vadelma 2.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal0.8g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal0.4g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal4.3g22.6g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168