Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1.7g7.4kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.6g3.9kcal0g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer1.1g5.7kcal0g0.6g0.3g0.1g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g2.2g5.9kcal0.2g0.3g0.4g0g
Flora Vanilla 12%2.8g5.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g63kcal1g6.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko10g31kcal0.5g3.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.3g1.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g330kcal5.3g32.6g17.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234980