Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g3.1g2kcal0.4g0.1g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.5g2.6kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen1.6g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal3.2g0.8g3g0.6g
Valittu annoskoko9g21kcal1.6g0.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.8g0.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g225kcal17.2g4.3g16.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603