Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kaurahiutale 0.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kauralese 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Soijajauho vähärasvainen 0.7g2.7kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Pellavarouhe reformi luomu0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal1.8g3.8g2g1.2g
Valittu annoskoko9g21kcal0.9g1.9g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g224kcal9.7g20.4g10.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880