Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1.3g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal0g5.6g1.2g0g
Valittu annoskoko9g18kcal0g2.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0g1.4g0.3g0g
Arvot/100g100g188kcal0g30.1g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113