Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g3.9g11kcal0.5g0g1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal1.2g1g2.6g0g
Valittu annoskoko9g17kcal0.6g0.5g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g180kcal6.5g5.4g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982