Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow3.9g14kcal0.5g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1g6g1g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal0.5g3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g202kcal5.4g32.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368