Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)0.8g2kcal0.1g0g0.1g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g3.8g4.1kcal0.8g0g0.2g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g2.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1.8g0.4g1g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g95kcal9.5g2.1g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848