Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)2.3g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g3.9g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g136kcal10.8g6.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576