Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.8g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.2g6.3g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339