Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g2.3g7.9kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal0.6g3.6g0.4g1g
Valittu annoskoko9g11kcal0.3g1.8g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g115kcal3.2g19.1g2.1g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828