Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsa 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.2g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal1.1g5.3g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739