Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.9g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.4g0.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g116kcal7.4g1.1g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932