Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2.4g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g36kcal2g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g18kcal1g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g193kcal10.8g20.4g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511