Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Bataatti, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.2g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g61kcal1.1g6.4g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926