Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk5.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.4g3.2g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803