Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal1.4g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.7g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g140kcal7.4g9.6g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689