Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal1.8g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g139kcal9.6g4.3g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006