Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste valio1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 0.9g1.5kcal0.3g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 0.6g0.8kcal0.2g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal2.6g1g1.2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1.3g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal13.8g5.3g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687