Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kaurajauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal0.6g2g2g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal0.3g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g167kcal3.2g10.6g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712