Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g22kcal0.8g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g121kcal4.3g3.3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191