Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali 2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko9g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal4.3g1.1g9.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149