Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g57kcal4.2g1.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757