Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kuhafile, raaka6.3g4.5kcal1g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g10kcal1g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g105kcal10.8g4.3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833