Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko4g14kcal0.4g2.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g37kcal1g7.2g0g1g
Valittu annoskoko9g18kcal0.5g3.6g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.8g0g0.3g
Arvot/100g100g195kcal5.3g38.3g0g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143979