Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Pellavansiemenöljy2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 4.9g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g63kcal0g0g6.8g0g
Valittu annoskoko9g32kcal0g0g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0g0g1.7g0g
Arvot/100g100g341kcal0g0g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233