Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 0.5g1kcal0.2g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g87kcal6.4g2.1g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663