Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g30kcal1g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0.5g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g159kcal5.3g4.3g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718