Marenki

Netistä löydetty ohje, sivustoa en enää muista.

Vatkaa valkuaist kovaksi vaahdoksi, lisää makeutusaine koko ajan vatkaten.

Lisää etikka (3 tippaa) loppuvaiheessa.

Tee 2 pyöreätä pohjaa tai 1 pellin kokoinen.

Paista 125 asteessa 60-70min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal1.8g1g0g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.9g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.5g0.3g0g0g
Arvot/100g100g60kcal9.6g5.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311932