Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2.4g4kcal0.4g0g0.3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g2.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, raaka, annos 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal4.3g5.3g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264