Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g55kcal1.4g8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko9g27kcal0.7g4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.4g2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g292kcal7.4g42.6g9.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403