Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2.1g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juokseva hunaja 250g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2g1.4g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g131kcal10.6g7.4g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659