Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Hirvikäristys2g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.8g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4.2g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799