Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.4g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss0.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal1.4g3g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.7g1.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g152kcal7.4g15.8g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932