Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.1g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.2g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.6g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g116kcal6.4g3.2g9.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072