Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5.5g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g128kcal10.6g1.1g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203