Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal0.8g5.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal0.4g2.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g221kcal4.2g28.4g9.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068