Puolukka-ruispuuro

Voitele vuoka ja laita veteen jauhot, puolukat ja sokeri.

Uuni 150-200 väliin.

Saa muhia ja hautua uunissa pitkään ja hartaasti.

Sokeria voi laittaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.4g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Puolukka 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.2g2.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko9g6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.1g11.7g1.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97602