Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2.8g3.5kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Perunajauhot,rainbow1.9g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g54kcal0.8g8.8g2g0g
Valittu annoskoko9g27kcal0.4g4.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g2.2g0.5g0g
Arvot/100g100g289kcal4.3g46.8g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901