Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4.4g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1.4g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.7g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal7.4g3.2g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811