Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g4.9g5.5kcal1.1g0.1g0.1g0g
Kevytkerma1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal2.2g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g9kcal1.1g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g95kcal11.5g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790