Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto3.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Katkarapu, rainbow3.9g3.9kcal0.9g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.2g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g131kcal12.8g6.4g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265