Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.7g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK3.5g6kcal0.4g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1.2g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.3g7.4g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174