Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal5.3g7.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586