Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Riisi puuroutuva 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g97kcal5.3g7.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590