Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g5.3g19kcal0.7g3.5g0.2g0.3g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto1.2g5kcal0.2g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 1.2g8kcal0.2g0g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g70kcal2.2g7.2g3.6g1g
Valittu annoskoko10g35kcal1.1g3.6g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.6g1.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g364kcal11.5g37.5g18.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278