Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)1.6g1.3kcal0.3g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g2.9g4.7kcal0g0.4g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.3g4.2g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455